Snart är det påsk!

Det ska bli så härligt! Långledigt och robert ska bo hos mig, för vi har huset för oss själva :) Kommer bli kanon!
Kan ni fatta att det redan är påsk? Tiden går så sjukt fort! Tycker inte det var länge sen det var nyår. Men det är bra att tiden går fort, för då har man ju tydligen roligt :)
Och för varje dag som går så kommer vi närmare sommaren, och hösten! Jag längtar som fan till värmen!

Nu sitter jag och funderar på vad vi ska laga för mat på påskafton... vi sa att vi skippar det traditionella. Robert röstade på lammracks...hmm
Och påskägg måste jag ju snart köpa iallafall, ett stooort! För gud vad jag ska möla godis i helgen! Påskafton kommer bli grym tillsammans med rebecka och david :)



Nej nu ska jag laga mat, Kycklingpasta :) mums!

 


Halloo

Nu har det inte blivit något bloggande för mig på ett par dagar, men jag vill bara säga att de här dagarna har varit underbara!

Det bästa som har hänt är såklart att Robert har kommit hem :) Han gör mig så glad! Och det blev precis så som jag trott att det skulle bli när vi sågs igen, alldeles nykära :) Åh den känslan är så härlig! Och igår var vi lediga båda två, och hade en såndär mysig heldag tillsammans. Allt från gos på morgonen, lite shopping och lunchdejt i kungsmässan. Och just det, jag fick en jätte go parfym av honom också :) som luktar citronmeliss, jätte fräsch! När jag är med honom så känns det liksom som att alla bitar fallit på plats.

I lördags var det partaj för att fira Elin också! Åh helvete vilken kväll det blev! Skit roligt verkligen! Det var riktigt lyckat tycker jag :D


Lördag

Hej hej!
Nu sitter jag och tittar ut genom fönstret när det regnar. Inte så kul att det ska regna just idag när vi ska ut. Funderar just på om jag ska ha pumps ikväll eller inte. Rätt surt att det är så mycket grus överallt, det kanske inte är så stabilt att ta dem höga klackarna då... Vi såg ju hur det gick för mig sist :P
Men jag tänkte ha min fina svarta klänning, och till den är typ pumps det ända som funkar. I och för sig så hade det varit jävligt skönt att ha låga skor på sig för en gång skull, så slipper man ha ont i fötterna. Plus att man slipper hålla balansen så jävligt när man dansar, vilket inte alltid är så lätt efter ett par glas.

Igår var jag förresten på födelsedags partaj hos Sofia och Thomas. Och det var mycket roligt att träffa dem igen, det var ju ett tag sen. Lite konstigt att Robert inte var med bara, men han kommer äntligen hem imorgon!!
Åh jag längtar så efter honom. Känns som att man är sådär nykär igen. Det liksom pirrar mer än vanligt i kroppen nu när jag tänker på honom :)

Vi ses i dimman folk! ;)


Remember me

Åh vilken bra film det var! Var och såg den på bio med Ida och Nadia igår. Och den kan jag verkligen rekomendera! En riktigt stark film var det, som berörde. Så tjejer ta med er näsdukar om ni ska se den ;) För det finns stor risk att ni fäller en och annan tår. Men visst är det skönt att få gråta till filmer ibland. Jag tycker att det liksom rensar upp lite. För det finns ju alltid nåt man går och bär på, då känns det lite bättre efter att man har fått gråta ut tycker jag. Även om man inte gråter för att man är ledsen på riktigt, så känns det alltid lite lättare efteråt.


  


För övrigt så längtar jag efter min man ;)
Men tur att helgen är fullbokad med massa skoj, så att tiden går lite fortare tills han kommer hem. Åh jag ska krama om honom så hårt när jag träffar honom på söndag! Kommer bli så kul :D

22 mars

Nu är min andra älskling också borta. Jag tog Doris till veterinären idag, och så fick hon somna in. Det känns såklart sorgligt, men på något sätt känner jag ändå en lättnad nu. Det var värre att se henne må dåligt och veta att hon led, än att hon nu fick somna in i lugn och ro. Veterinären var jätte bra, och vi satt och pratade en stund.
Sprutan som dem får är tydligen sån som man söver dem med, fast istället en större dos. Det kändes bra att veta tycker jag, för då var det ju precis som att hon bara blev sövd, fast hon inte vaknar igen. Alltså kände hon ingenting.

Igår innan jag somnade kollade jag på mitt favorit avsnitt av Californication, bara för att jag tycker att det är så fint. Det handlar om när Hank och Karen träffades, och jag gråter lika mycket varje gång jag ser det. Jag tycker bara att det är så vackert.
Där ser man hur vissa människor verkligen hör ihop på riktigt. Om soulmates. Och riktig kärlek.
Det är ett brev som Hank skrev till Karen som är det som får mina tårar att rinna varje gång. Det är något av det finaste jag hört. Kanske är det för att det är just dem, jag vet inte.
Varje gång som jag tänker på att det bara är skådespelare, så gör det ont i hjärtat. För det känns verkligen så äkta.
Jag kanske blir så sjukt berörd bara för att jag känner igen mig.
Tur att jag och Robert är på riktigt bara :)



God morgon

Tänkte uppdatera er lite om vad jag har haft för mig i helgen. I fredags umgicks jag med mina kusiner och Emmie, vilket var jätte länge sen! Vi satt och tjötade och drack lite gott hos sandra. Och jag var grym på yatzy! Fick yatzy två gånger under samma omgång! :) Brukar inte ha sån tur, men jävlar vad bra jag var!
Och igår var det lite partaj "hemma hos" jessica, vi var några tjejer som gjorde tacos och hade trevligt :) Haha så om någon fått nåt konstigt sms, så kan det vara för att du blivit vald när vi spela sms-roulett :P



Just det, stackarna i alperna har regn! Fy fan vilken otur! Hoppas att det blir bättre väder snart så att de kan åka lite bräda iaf...
Nej nu ska jag snart sätta på en film, det blir en slappedag idag, jag tänker inte göra någonting, bara gotta mig :) Tror det blir "Vicky Christina Barcelona". Bara för att jag kan se den nu när Robert är borta :P Haha jag som gillar så konstiga filmer, nu slipper han se den igen med mig iaf.

So long!




Ny mobil

Yes! Igår hämtade jag ut min nya mobil :) äntligen har jag en som jag verkligen vill ha, och som fungerar!
Det är ju inte så vanligt för mig, jag har ju haft sån jävla otur hela tiden med mina telefoner. Antingen har dem varit skitkassa eller så har dem varit gamla som gatan.
Men nu äntligen har jag en som jag tycker om :D
Åh jag tycker att färgen är så fin! Fast egentligen ville jag ha den gröna, men den kunde man bara köpa ihop
med 3, och jag har ingen lust att byta från comviq.





På fredag åker Robert till alperna. Usch vad jag kommer sakna honom! Men det är bra att behöva sakna varandra ibland. Även om det är jobbigt när man väl är ifrån varandra, så vet jag att det kommer bli fantastiskt när man väl ses igen. Då är man som kär på nytt. Längtan är bra men jobbigt helt enkelt.
När det blir för jobbigt ska jag försöka tänka på att han är min, och att han faktiskt har valt mig. Och jag hoppas att han vill behålla mig ett tag till ;)

Tjolahopp

Japp idag blev det jobb för min del. Dem ringde från Saltkråkan imorse och frågade om jag kunde jobba hos dem idag. Och självklart, det tackar man ju inte nej till. Lite extra pengar, och ett stort plus är ju att det är väldigt roligt också.
Ungar kan verkligen vara underbara! Här är en rolig grej som två flickor gjorde idag,
Fröken hittade dem inne i hallen, där de stod och packade upp och delade ut alla vantar mm ur "upphittat-lådan" till barnens fack. Så fröken frågade,
- Men hur vet ni vad som är vems? Ni delar väl inte bara ut saker hur somhelst?
Då svarade flickorna, som om det vore det mest självklara i världen
- Nej, men vi luktar ju på dem först, så känner vi ju vems saker det är.

Haha jag tyckte att det var klockrent!







Och här tycker jag att ni ska lyssna på en grym låt! Den borde alla människor lyssna på varje måndag, då kan det inte bli annat än roligt att stiga upp :)

Min fina (L)

Usch jag mår inte alls bra. Min lilla Doris är gammal och nu är hon verkligen jätte dålig också. Det känns som att hon inte alls har länge kvar, och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ända sen Ulla gick bort har hon varit ledsen och ensam. Men jag har inte kunnat göra annat än att försöka pyssla om henne så gott det går. Hon är ju trots allt väldigt gammal själv.
Men nu tror jag faktiskt att det snart är dags för henne att somna in. Stackarn.
Det enda jag vill är att hon inte ska behöva lida, och att hon ska få det bra.

Nu finns det säkert flera av er som tycker att jag är jätte löjlig som är så ledsen över en råtta. Men ni som känner mig vet att jag älskar djur, och det finns inget som gör mer ont i mig än att se djur som mår dåligt...


Explosion i bilen!

Herre gud alltså! Jag höll på att få en hjärtinfarkt idag när jag körde hem från jobbet. Jag satt där i lugnan ro och lyssnade på Miss Li, samtidigt som jag körde på motorvägen. Och helt plötsligt när jag körde under en bro, så smällde det till utav bara helvete i bilen! Och när jag vänder mig om och tittar bakåt, så ser jag att hela sidorutan bakom mig har exploderat. Det fanns ingenting kvar av den. Jag fattade verkligen ingenting. Och trodde en stund där att någon hade kastat in en sten eller nåt. Helt i chock kör jag av i nästa avfart och stannar på coops parkering. Då ser jag att det typ är glas i hela bilen.
Känslig som jag är så börjar tårarna rinna och jag ringde Robert. Han trodde att det kan ha varit ett stenskott som orsakat smällen, det kan tydligen bli så när temperaturerna växlar såhär mycket också.
Och när jag står där och pratar med honom så kommer det fram en kvinna till mig också och frågar vad som har hänt. Så jag berättar, och hon ger mig en lång kram. Tänk att det finns snälla människor ändå.
Så nu ikväll så ska Robert hjälpa mig att tejpa för rutan, och sen får vi ta och fixa en ny.
Jag tänker bara att det var tur att ingen satt i baksätet iallafall...

Min måndag

Igår var jag hos tandläkaren och efter mycket om och men så kom jag iaf därifrån. Och när jag satte mig i bilen och kollade i spegeln, så såg jag att det liksom var en liten plupp på min ena framtand. Den hade inte varit där förut. Jag vågade inte gå in igen, för det kändes som att jag redan hade stulit för mycket av deras tid, men tänkte ändå ringa och beställa en ny tid för att slipa bort den där lilla pluppen.
Jag fattar inte hur den kunde ha kommit dit, för det såg ut som en del av tanden, men hon råkade stöta till min framtand några gånger med nån grej, och tänkte att det kanske hade nåt att göra med det.
På skitdåligt humör åkte jag till Zoomässan i Kungsbacka för att handla lite grejer till min gamle pensionärsråtta, och när jag står där bland hyllorna så kan jag inte låta bli att tjuvlyssna lite på dem som står vid kassan och pratar. Och jag tänker att jag känner igen den där rösten...
När jag plockat ihop det jag skulle ha så går jag till kassan och får knö undan mannen lite som står där och pratar. Då ser jag vem det är, Mikkey Dee från Motörhead!
För en sekund där funderade jag på att fråga nåt käckt som, - Du har inte käkat några kackerlackor på senaste eller? (tänkte på kändisdjungeln där en snabbis)
Men ångrade mig snabbt och nöjde mig med att skicka iväg ett glatt leende. Jag tänkte att gud vad pinsam man är om man börjar prata med dem bara för att dem är kändisar liksom. Dem måste ju vara sjukt trötta på folk redan som det är.
Jaja det besöket i zooaffären gjorde iaf min dag lite roligare.



Just det ja, på kvällen störde jag mig fortfarande så mycket på min tand att jag inte orkade vänta på att få en ny tid. Så jag tog saken i egna händer. Plockade fram nagelfilen och filade till tanden själv. Funkade hur bra som helst, och nu är den jämn och fin igen :)
Så slapp jag åka tillbaka till tandläkaren igen, det finns faktiskt roligare saker att göra.

Ciao!


Hej igen!

Jag tänkte uppdatera er lite om vad som hände för mig i helgen. I lördags var jag ute med flickorna, och jävlar vad kul vi hade :)
Men just det ja, först på dagen så åkte jag in till stan i det vackra vädret och träffade Elin. Vi tog en långpromenad och hittade till slut en as cool liten affär med massa grymma rockabilly-grejer. Vilket paradis för oss två! Såg massa fina halsband mm som jag ville köpa, men framför allt en jätte fin körsbärs-brosch som hade varit skitsnygg på min skinnjacka. Fattar egentligen inte varför jag inte köpte den...
Sen gick vi iaf till Haga och tog en fika på Husaren, och jag fick nästan i mig en av deras enorma negerbollar. Ni som varit där vet hur stora dem är :)
Sen var det dax att åka hem för att äta middag lite senare och fixa sig inför kvällen :P
Så vid sjutiden skulle jag då ta mig ner till tåget, och som vanligt går jag hemifrån i sista sekunden, men inte nog med det så hittade jag inte min jacka, och paniken ingrep. Så efter ett antal höga svordomar fick jag slänga på mig en annan jacka jag hittade i klädkammaren och stapplande sprang jag iväg i mina höga klackar. Vilket inte gick så bra.
Nästan framme, snubblar jag såklart och slår sönder mitt knä och mina favoritbyxor. Spriten och mobilen for ur mina händer, men konstigt nog så klarade sig flaskorna. Så jag samlar ihop mina saker, och försäkrar mig om att ingen såg mig, och sen springer jag vidare. Och hinner med tåget!!! Helt sjukt!
Jag är fan grym ;)
Så möter jag upp Rebecka och vi åker till Elin för att bli lite runda under fötterna, vilket vi lyckades med ganska bra, innan vi åkte vidare in till stan.
Väl inne i stan hamnade vi på Nivå, och där dansade vi rumporna av oss hela natten lång. Ida och Fanny med flera kom också dit lite senare och anslöt sig till oss.
Enligt mig var detta en mycket lyckad kväll, som jag gärna gör om snart.
Jag blev till och med buren hem också, för att det var så himla synd om mig och mina stackars ömma fötter. Eller så var det för att jag var så jävla långsam, döm själva ;) haha

Godagens!

Vilken härlig dag! Solen skiner och allt känns bra. Jag kom precis hem från jobbet och en sväng förbi Kållered, för att köpa GODIS! Weho det är ju fredag folk! Och då måste man ha fredagsmys. En stor saftig påse för 68kr tror jag det var. Och när jag ändå var där tog jag och tittade in på Graffiti och sa hej också. Känns konstigt att åka till Kållered utan att kika in åtminstone.
Så nu är jag hemma som sagt, och ska nog ta och kolla ett avsnitt av Weeds tror jag. Me like!
Och just det ja! Idag har vi bott här i Lindome i 5 år! Shit alltså, tiden går fort när man har roligt, eller vad säger man.



So long!


Kärt återseende

Igår spenderade jag eftermiddagen/kvällen med ett gäng riktigt goa kompisar som jag inte umgåtts med på alltför länge. Nämligen miffona från gamla klassen, Ebba, Vincent, Lantis och Ermin. Vi tog en fika på Condeco igår, och det var jätte kul att ses igen! Konstigt nog kändes det som att det var typ igår vi sågs senast, men det var det ju verkligen inte!
Skönt att uppdateras lite om varandras liv :P Och vi sa att vi måste dra ihop nåt snart igen, vilket jag ser fram emot.
Underbart är det också att soläcklet äntligen vågat titta fram! Hoppas att den håller sig framme nu i fortsättningen också.
Nu ska jag snart köra mamma till stan, och sen när jag kommer tillbaka ska jag försöka lura hit Robert. Jag får nog locka med mat kanske...




Ha en grym fortsatt dag!


Grattis Robert!

Jepp idag fyller Robert år :) Så ring och säg grattis vettja!
Vi har kalasat lite för honom i helgen, med kalas i lördags, och sen utgång på kvällen där :) Mycket trevligt var det!
Och i present av mig fick han ett kort som jag hade pysslat ihop, och där i stod det att vi skulle gå och se Avatar i 3D och så skulle jag bjuda på något att äta innan också. Så det gjorde vi igår, tog en tripp till Kungsbacka och åt lite paneng innan vi gick och såg Avatar. Robert har velat se den jätte länge, tro mig! Så jag tänkte att det var en fin present.
Ett litet roligt misstag som vi gjorde var dock att vi testade sån där popcorn-krydda som dem hade på bion. Haha det skulle vi inte ha gjort. Vi tog den som kallades Cajun, inte fattade vi att det var typ cayennpeppar, så robert öste på. Och jävlar vad det kliade i halsen! Så jag fick en liten hostattack där precis i början av bion, men det lugnade ner sig efter en liten stund.
Filmen var jätte bra! Och jag tycker att det var en lyckad födelsedagsdejt jag lyckats pussla ihop :)
Men nu är det ju faktiskt så att det är Idag han fyller år på riktigt, så man måste ändå göra lite mys ikväll också tycker jag. Så jag har varit och köpt lite ingredienser till brownies, jag tog ett recept ur en bok han fick i present av sin syster i lördags.
Så nu är det bara för mig att sätta igång och stöka i köket :)

RSS 2.0