Om oss nötter

Jag längtar till sommaren så att jag kan ha på mig mina pumps :) Dem står där i sin hylla snyggt uppradade, och lockar mig varje dag. Tänk vad snygg man känner sig så fort man stoppar ner sina fötter i de höga klackarna. Men inte lika roligt när man dansat i dem ett par timmar...Usch vad ont det kan göra! Ändå plågar man sig själv varje gång, bara för att få vara vacker. Visst är det konstigt...
Men men det är ingen som har påstått att vi tjejer alltid är sådär jätte smarta. Och det kan jag väl hålla med om. Vi gör mycket konstiga saker, det är bara att erkänna.
Men enligt Robert så är jag iallafall den sötaste nöten i påsen :) Och det får jag säga att, det är jag faktiskt nöjd med.

 
Robert och jag?


Hej

Jag har blivit sjuk :( Usch det känns inte alls roligt, har ont i hela kroppen och har ingen kraft överhuvudtaget. Det känns som att jag inte har sovit någonting i natt, som att jag bara legat och vridit mig.
Men just nu har jag lyckats krya ur sängen och fått i mig lite frukost, det ska nog göra susen. Och Alvedon är min bästa kompis just nu.

I söndags fick jag och Robert skotta taket på vårat förråd, vilket träningspass! Men var faktiskt skönt att vara ute en sån fin vinterdag, solen sken och det var så vackert överallt. När vi var klara hade vi lite kul och hoppade ner från taket rätt ner i snödrivorna nedanför. När man landade hade man snö upp till låren :P

Jaa idag blir det bara ta det lugnt för min del som ni förstår, tror jag ska kolla på någon bra film kanske, eller läsa lite...
Jag hade velat måla men jag tror inte jag orkar det. Det känns så svårt att komma vidare just nu också, jag vet liksom inte riktigt hur jag ska fortsätta. Jag är nöjd med det som jag målat än så länge, men den ser inte riktigt färdig ut. Samtidigt är jag rädd att förstöra den om jag målar något mer på den.
Jag tror det är dags för lite glitter faktiskt...



Om någon hade kommit med sånna här till mig så hade det kännts mycket bättre :P
Puss!

Snö

Nu är det verkligen mycket snö! Och när det blir såhär mycket så känns det faktiskt mysigt. Funderar på att ge mig ut och få lite frisk luft, gäller bara att ta på sig mycket.
Jag pratade med morfar förut och han sa faktiskt något mycket klokt om snön, 
- Det är iaf tur att vi slipper gå upp och hämta den, den kommer ju åtminstone ner av sig själv. Annars hade det ju blivit ganska jobbigt.
Haha han är underbar! 
 
Igår såg jag programmet, Solsidan, för första gången. Fy fan vad roligt det var! Hahaha jag älskar ironi!
Började på en ny tavla igår också, ska nog fortsätta på den nu...


Nu är det fredag!

Och jag är på strålande humör! Dagen har varit toppen än så länge :) Hade jätte roligt på jobbet, och jag tycker så mycket om alla där!
Jag känner helt enkelt att jag har massor av glad energi idag, älskar den känslan! När det finns hopp om livet :P
Blev ännu gladare nu när jag tänkte på min älsklings norrlänning, och att vi ska åka på världens bästa tjejresa i sommar :) Och alla ni damer som vill, ska hänga på såklart! Massa sol, bad, skratt och fest! Kan det bli bättre?
Så kom igen nu, ju fler desto roligare :) Sätt igång och spara nu!

Just nu spelas Lars Winnerbäck från min stereo, skivan som jag fick av pappa på alla hjärtans dag :) Och jag bara myser...
Funderar på att måla lite, men det är ju alltid lika tråkigt i början. Så typiskt mig, jag har liksom aldrig tillräckligt med tålamod. Jag vill se resultat, känna att jag kommer någon vart. Det är samma med böcker, jag kan dra mig hur länge som helst för att börja läsa en bok, för att jag vet hur rastlös jag är i början. Men när man väl kommit in en bit, är det svårt att slita sig. Precis som att måla...




Torsdag

Idag har jag lyxat till det lite, och fått masage :) Otroligt skönt! Om sanningen ska fram så har jag aldrig gått till någon riktig massör förut, detta var första gången. Underbart var det iallafall. Och direkt efter mig hade mamma en tid, så vi blev riktigt bortskämda båda två idag :)

Annars är det fortfarande rövkallt ute, för er som missat det. Usch jag börjar verkligen tröttna på det här nu, jag vill ha sommar! Det har liksom gått för långt när till och med barnen börjar ledsna. Det var en liten kille på jobbet idag som undrade,
- Kommer vi inte få någon sommar i år?
Och det kan man ju fråga sig om vi verkligen kommer att få. Det känns rätt omöjligt just nu faktiskt.
Eller också är det så att vi kommer få en riktig pang-sommar! Vi får ju hoppas på det sista iaf...







Måste ha biljetter!

Jag tror jag blir galen! Det finns inga biljetter kvar till Jävlaranamma! Direkt efter konserten förra året så sa vi att,  vi MÅSTE bara gå igen! Det var typ den galnaste och roligaste kvällen i mitt liv :P Sjukt roligt var det!
Och nu ska ju Lisa gå också, kan det bli bättre? Nä jag ska fanimej fixa biljetter på något jävla sätt.
Ni kanske minns hur vi såg ut förra gången :)




Annars har jag varit och fikat med Gabbie idag! Det var alldeles för länge sen vi sågs, och det var så roligt att se goingen igen :)
Och sen händer något kul faktiskt medans vi sitter där och pratar. Navid Modiri kommer in och sätter sig några bord bort från oss. Tyckte faktiskt att det piggade upp dagen lite extra :)


Monday

Hello! Idag fick jag vicka på Junibacken, perfekt! Så idag har jag dragit in lite extra pengar, och det kan behövas :)
Och igår var det ju Ida's födelsedag, jag skickade ett sms till henne ända bort till Thailand, men undrar om det kom fram? Fick inget svar, men iof blir det ju dyrt för henne att svara alla som skickar och grattar. Men om du inte fick mitt hjärtat, så GRATTIS! :D
Och ifall någon missat det så var det ju faktiskt Alla hjärtans dag igår också :) Jag och Robert var på Contorni och åt på kvällen, vilket jag har längtat efter läänge! Extra roligt var det att gå dit nu, eftersom Fanny jobbar där nu :)
Och jag tyckte hon skötte sig utmärkt! You go girl!

Shit nu piper äggklockan! Jag har tre kakor i ugnen som vill ut!!



Sådär ja :) Jag har bakat surdegskaka för första gången i mitt liv :P
Och de ser riktigt fina ut faktiskt :P
Luktar gott gör det också :D :D







Hahaha såhär snygg var robert igår! Fan vad jag älskar den pojken :)

Rajraj

Blev såklart väldigt lyckat igår, jätte roligt att träffa emma igen! Vi bestämde oss för att prova Charlies Änglar först, eftersom ingen av oss varit där innan. När vi kom var det helt tomt nästan, men var ändå skönt att börja dricka där, billigt + att man kunde höra vad den andra sa :)
Sen styrde vi kosan mot Cheers, där de hade en trevlig trubadur som spelade lite goingar. Efter några drinkar och shots kliade det i Emmas Quizspels-nerver, och vi vandrade upp för avenyn mot Babar.
Där blev det en hetsig stund när vi försökte oss på att komma med bland de bästa och få skriva in våra namn, men icke. Alkoholen kanske inte hjälpte oss hysteriska små flickor på traven :P
Så kommer det roligaste av allt, jag skickade iväg ett sms till min älskade Lisa för att se om hon var hemma och ville komma ner. Då har hon precis kommit till centralen, efter en 40h lång resa från Indien!
Men stålkvinnan själv säger att klart jag kommer! ska bara hem och duscha :)
Och en kort stund senare kommer den brunbrända flickan in i rummet, det blir massa kramar och skratt, och sedan fortsätter kvällen lika roligt som vanligt :)


- Om att skratta tillsammans -

"Och Mikko skrattade sådär befriande igen. Det var inte så att jag såg Mikko som barn i lillgrabben. Det var sättet att skratta tillsammans - som jag och Mikko skrattat en gång, att sådär självklart höra ihop..."

Jag vet inte varför jag fastnade för just de där orden. Jag tyckte bara att det var så fint skrivet.
Det fick mig att tänka tillbaka på mig och Emma. Jag visste precis vilken känsla det handlade om. För jag kunde inte ha beskrivit våran vänskap med bättre ord, att sådär självklart höra ihop.
Så var det verkligen, vi visste precis hur den andra menade utan att behöva förklara, ibland kändes det som att vi fungerade som en person. Vi var oslagbara.
Men då var då och nu är nu.
Det har hänt mycket sen vi gick i samma klass och var med varandra varje dag. Att jag flyttade till Lindome var såklart den största anledningen till att vi inte kunde ses lika ofta längre. Och sen har vi det där med jobb. Man har liksom vuxit in i varsin värld. Det finns många nackdelar med att bli vuxen, det märker man.
Men imorgon är det fredag, och då ska vi ses! Och jag är så glad för det :)
Och då vet jag att när jag ser henne, så kommer allt kännas som vanligt igen. Då är vi tillbaka i 14-15års åldern, och tiden har liksom stått stilla, för så känns det alltid.
Och vi kommer att göra det som vi är bäst på, skratta tillsammans hela kvällen, och den där känslan kommer att vara tillbaka igen.


Kloka ord

Gaismatematik = Gais slog IFK som har slagit Barcelona som har slagit Real Madrid som har vunnit Europacupen flest gånger, alltså är Gais bäst i Europa


"Sockera fösst!"
alltså: att man måste ta av sig strumporna först, så att man inte riskerar att bli stående naken med bara strumporna på när man träffar en tjej - alla vet att det kan ta död på hela situationen.


En liten kille på dagis undrar " varför hickar bandspelaren sådär?"
.....det var hack i skivan när vi lyssnade på saga idag. :)

Och tills sist...

Ralf Gyllenhammar i Mustasch:
- Hade jag inte varit rockstar, så hade jag nog fan varit bankrånare.





Vi mår alla bättre av att skratta mer! Och de här orden fick iallafall mig att skratta idag :)


Hallo igen :)

Har precis ätit lite mellanmål med systra mi :) Oboy och yoghurt med banan, mandel och russin, så nu är jag fit for fight igen!

Igår tatuerade sig Robert och det blev gör snyggt!!
Passar honom perfekt!
Och den grymt coola idén att bandet liksom har åkt ut på utsidan, var min idé :):)
Ni ser ju själva hur bra det blev :P hehe lita alltid på mig!




Sen är det faktiskt så att jag har kommit på en annan bra idé också, nu såhär i semletider :P
Alla vi som inte älskar mandelmassa sådär jätte mycket, men som liksom vill äta semlor ändå, bara för att alla andra gör det.
Nutemlan!
En helt vanlig semla, fast med nutella istället! Hur bra låter inte det?!
Jag tycker det låter hur gott som helst! Lätt att jag måste prova iallafall...
Men när jag blir rik av det här, så får jag nog dela med mig lite till Emelie eftersom det var hon som kom på namnet :P

Nu ska jag lägga upp bilderna från i lördags på facebook, sen ska jag ringa Elin (L)

Bye!



8 februari

Guud vad jag är avundsjuk på Ida som just nu säkert ligger och gottar sig i solen eller dricker goda drinkar på någon strand långt bort i värmen. Ingen aning om vad klockan är där borta just nu ioförsig...
Men jag ska ju inte klaga egentligen, vi har det ju faktiskt jätte vackert här hemma nu med massa snö :) Det är faktiskt himla mysigt när man går bland snövallarna, och hör hur snön knarrar under skorna. Allting känns så ombonande på något sätt.
Idag är det måndag och en ny vecka :) Min helg har varit riktigt bra faktiskt, i fredags hyrde jag och Robert "Miss March" den måste ni se! Skitrolig film alltså! Till den mölade vi godis, chips och dipp. Är det fredag så är det!
Och i lördags firade vi David som fyllde 21, förfesten höll till hos Emelie i majorna.
Men eftersom att jag skulle köra pappa till jobbet kl 8 dagen efter, och det var fler som skulle upp skittidigt, så åkte några av oss hem strax efter tolv tror jag.
Söndagen blev en mysdag, med båda Kill Bill filmerna, älskar dem!
Tyvärr har jag inte kunnat lägga upp bilderna från i lördags än Rebecka ;) måste ha en annan data för att kunna göra det, men det kommer :P

Nu ska jag snart kolla Halv åtta hos mig, töntig som jag är! haha

Ha det bäst!


Sängen ropar på mig...

Som ni ser så försöker jag få ordning på den här sidan. Det går väl sådär, men nu är jag alldeles för trött för att sitta uppe längre. Börjar få ont i huvudet, och ögonen känns fyrkantiga...
Det kanske är bäst om jag går och lägger mig.
Det får se ut såhär tills vidare...nu kan man iaf läsa texten, inga leopardfläckar överallt längre :)

God natt!

Done!

                                                                                            
Yes nu är den klar. Blev en väldigt glad tavla :)
Det kan behövas såhär i vintermörkret.



Vad tycks?
Det blev inte så tokigt i mitt rum ändå, men hänger ännu bara där provisoriskt :)
Kanske passar bra i köket? Men vill ju egentligen inte plocka ner Elvis från sin plats...hmm

 Inramad och upphängd

Puss på er!


God morgon

Idag är jag ledig :) Känns rätt skönt faktiskt, jag var så jävla trött igår. Så jag gick nyss upp och åt frukost med min kära moder. Och nu åkte hon precis iväg med Maria, dem ska tatuera sig! Fan vad nice!
Idag tänkte jag ta det väldigt lugnt, och få gjort en del saker här hemma som jag tänkt på ett tag. Först och främst ska jag kolla efter lite fakta om Nya Zeeland här på datan, hoppas man kan hitta nåt skoj. För det är ju mest däråt det lutar just nu.
Men Belize som jag läste om i Allt om resor, låter ju också väldigt spännande. Jag får nog ta en titt på det också :)
Sen hade jag tänkt att jag skulle måla klart min fjärilstavla också, den har legat halvfärdig och väntat på mig ett tag nu...
Just det ja! Jag köpte , Svart arbete, igår! Började läsa den igår kväll, och den verkar väldigt bra faktiskt. Kul att den utspelar sig i Frölunda, man känner igen sig så väl. Och sättet han skriver på är underbart.
Han skriver på ett sådant sett som vi vanliga mäniskor pratar med varandra liksom, och så är det så roligt att den är skriven på göteborgska. Inte på tråkig korrekt svenska.





Känner ni igen henne eller? :P

Jag trivdes riktigt bra som redhead faktiskt...

Puss!

Bilproffsen

Idag har jag och min mamma varit grymt coola! Min bil vägrade att starta för mig igen när jag stod på K-centers parkering. Den var verkligen helt död.
Precis när jag skulle ringa mamma och be henne komma förbi och hämta mig, så ser jag henne svänga in precis framför mig! helt sjukt!
Först tänkte vi lämna bilen och åka hem, men det retade oss att vi skulle behöva be pappa om hjälp igen. Så vi tänkte få igång den själva!
Haha, snacka om att vi lät proffsiga när jag bara:
- Jag tar fram bogseringslinan, så får vi rulla igång den. Och så försöker jag starta på 2an.
- Okej, men först får vi knuffa bak den. För den bilen står ju parkerad framför.
Hahaha så vi knuffade bort bilen med våra bara muskler, och mamma plockade fram en dragkrok, för det fanns inget bra ställe att fästa linan på hennes bil.
Gubben på busshållplatsen och lite annat folk runt omkring såg ganska imponerade ut när vi rullade igång på parkeringen, och efter en liten stund fick igång bilen!
Fan vad gött  det kändes!
Vi låtsades som att vi visste precis vad vi gjorde.
 
Hahaha det ingen visste, var att jag hade lärt mig hur man skulle göra igår kväll! Innan dess hade jag ingen aning!




RSS 2.0