Hej igen!

Jag tänkte uppdatera er lite om vad som hände för mig i helgen. I lördags var jag ute med flickorna, och jävlar vad kul vi hade :)
Men just det ja, först på dagen så åkte jag in till stan i det vackra vädret och träffade Elin. Vi tog en långpromenad och hittade till slut en as cool liten affär med massa grymma rockabilly-grejer. Vilket paradis för oss två! Såg massa fina halsband mm som jag ville köpa, men framför allt en jätte fin körsbärs-brosch som hade varit skitsnygg på min skinnjacka. Fattar egentligen inte varför jag inte köpte den...
Sen gick vi iaf till Haga och tog en fika på Husaren, och jag fick nästan i mig en av deras enorma negerbollar. Ni som varit där vet hur stora dem är :)
Sen var det dax att åka hem för att äta middag lite senare och fixa sig inför kvällen :P
Så vid sjutiden skulle jag då ta mig ner till tåget, och som vanligt går jag hemifrån i sista sekunden, men inte nog med det så hittade jag inte min jacka, och paniken ingrep. Så efter ett antal höga svordomar fick jag slänga på mig en annan jacka jag hittade i klädkammaren och stapplande sprang jag iväg i mina höga klackar. Vilket inte gick så bra.
Nästan framme, snubblar jag såklart och slår sönder mitt knä och mina favoritbyxor. Spriten och mobilen for ur mina händer, men konstigt nog så klarade sig flaskorna. Så jag samlar ihop mina saker, och försäkrar mig om att ingen såg mig, och sen springer jag vidare. Och hinner med tåget!!! Helt sjukt!
Jag är fan grym ;)
Så möter jag upp Rebecka och vi åker till Elin för att bli lite runda under fötterna, vilket vi lyckades med ganska bra, innan vi åkte vidare in till stan.
Väl inne i stan hamnade vi på Nivå, och där dansade vi rumporna av oss hela natten lång. Ida och Fanny med flera kom också dit lite senare och anslöt sig till oss.
Enligt mig var detta en mycket lyckad kväll, som jag gärna gör om snart.
Jag blev till och med buren hem också, för att det var så himla synd om mig och mina stackars ömma fötter. Eller så var det för att jag var så jävla långsam, döm själva ;) haha

Kommentarer
Postat av: ida

hahaha asså din vurpa, tycker så synd om dig ändå vill jag skratta haha. tänk om jag skulle sett det :O haha. fan va elak jag är.. :D å det var grymt i lördags, måste göras om snarast! :))

2010-03-10 @ 00:08:30
URL: http://idaaas.blogg.se/
Postat av: Jennie

Hahaha a jag vet! nej tro mig det såg as roligt ut! jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det. Men egentligen ville jag bara gråta haha, men fick ju inte missa tåget! :P

2010-03-10 @ 16:46:50
URL: http://sweeetcherries.blogg.se/
Postat av: Elin

tack för en underart trevlig kväll!!! :)

2010-03-10 @ 20:18:57
URL: http://ellielack.blogg.se/
Postat av: Rebecka

hallå?! haahaha kom på en grej nu: Hur hamnade vi på Nivå? Hade vi inte bestämt parken? hahaha

2010-03-10 @ 21:48:34
URL: http://noepic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0