Som ett brev på posten

Äntligen fick jag hem en av mina favorit filmer =)=) Vilken glad överraskning det blev när den kom hem på posten igår, jag hade typ glömt av att jag beställt den. Almost famous heter den iallafall, och är hur bra som helst! Jag blev helt såld för ett par veckor sen när jag snubblade över den när den gick på tv, jag fastnade liksom bara och upptäckte att den var en av de bästa filmerna jag sett=)

Den handlar om 70-talets glada dagar fulla med droger, sex och rock'n'roll! Om ett rockband som håller på att slå igenom ordentligt och bli riktigt stora. Ni som inte har sett den, se den!

Det enda jobbiga är att man blir så jävla avundsjuk på deras livsstil och hur det var att leva på den tiden. Det känns orättvist att jag är ung nu och inte då.

 

 

 

 


Waka waka

Hej hej!

Här har ni sommarens bästa låt!

Jag vill bara dansa när jag hör den här =)


Helgen har annars varit lyckad. I fredags blev det slottskogen med en massa vänner. Det blev en del dricka, kubb och skoj. När det blev för kallt förflyttade några av oss hem till en jobbarkompis och där fortsatte vi en bra stund. Missade såklart sista tåget, så vi fick slagga på soffan =) Sen trallade vi hem vid 9-tiden morgonen därpå =) Måste fortfarande vart full, för det gick hur lätt som helst att gå genom stan, fast det tog nog en jävla stund =)

Roligt har vi haft iallafall =)

KISS live i Malmö!

Hej igen!

 

Jag har änna blivit lite seg på att blogga känner jag =) Har liksom inte haft någon lust att sitta vid datan, jag har hellre varit utomhus nu när det är sommar faktiskt.

 

Som ni vet så var jag ju i Malmö sön-mån med familjen och robert. Och att se KISS live var SJUKT STORT måste jag säga =)=)=) Man fattade liksom inte riktigt vad det var man såg, dem känns så sjukt stora att det liksom var overkligt att man faktiskt stod där och tittade på dem. Grymt som faan var det iallafall =) Vilken jävla show alltså! Det finns nog inget band som kan toppa en sån show! KISS är kungar helt enkelt =)

 


Jiihaa!!!

Skatten har kommit och jag har varit grym på att spara till resan! =) =) =)

Regnet bara faller ner

Usch vad konstig jag har varit idag på eftermiddagen. Har liksom inte haft något tålamod och inte kunnat tänka klart. Det är kanske för att sommaren är här, och semestern närmar sig? Och efter semestern är det snart dax att åka!
Den väntan känns jobbig...
Extra jobbig en dag som denna när regnet bara faller ner.
Det blir tyvärr inget Bugrun för mig och robert heller :( Båda har sjukt ont om pengar,  och det känns lite som att kasta bort en massa pengar i onödan. Inte så värst roligt att campa i ösregn.
Igår hade jag iaf en superdag!! Sex and the city 2 med ett gäng underbara tjejer =) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig, innan jag ska äta en go Hawaii och sedan gå ner till min snygga pojkvän och mysa. mums!

hej

Jag har lite smått ångest över hur jag ska lösa det där med pengar sista tiden innan vi drar till Centralamerika. Fick nämligen reda på igår att jag inte kommer att ha kvar mitt jobb efter semesterstängningen...jag hade liksom verkligen hoppats på att jag skulle få vara kvar de sista tre veckorna iaf innan september. Men den nya som ska ha min tjänst, ska tyvärr börja redan vecka 32. Skit också!

Men men jag kan inte klaga egentligen, det är ju faktiskt jag som ska resa iväg. Och jag förstår ändå. Saken är bara den att jag trivs så himla bra här, och känner mig ledsen när jag tänker  på att jag inte ska vara kvar länge till. Älskar alla ungarna och mina kollegor =)

 

Som tur är så är det iaf redan bestämmt att jag ska jobba heltid som "vikarie" vecka 32. Det är ju alltid nåt. Sen får jag nog helt enkelt sätta upp mig som vikarie, och hoppas att jag får jobba mycket.

 

Jaja solen skiner iaf =) Och det är underbart! Igår var vi på Daniels studentmottagning. Och gud vad härligt det var! Han var så stilig så! Framåt kvällen åkte jag och Robert in till stan och träffade min goding från kalix. Dancin Dingo blev stället! Och gud vad roligt vi hade! Kändes lite konstigt när vi knallade hem där fram emot 4 och det var ljust bara =)


RSS 2.0