Helloo

Idag har jag varit på Barbarella och piercat mig :D Äntligen! Har velat göra andra örat göööörlänge nu :)

Om ni frågar mig så tycker jag att det blev skitsnyggt. Jag visste att det skulle bli grymt om man gjorde båda öronen :)

Det var samma kille som förra gång som gjorde det :) Skit trevlig kille! Och han hette fortfarande Ola hehe... men det roligaste av allt är att han kom ihåg mig :) Det tar jag faktiskt som en komplimang. Roligt att man ändå på något sätt måste ha utmärkt sig, eftersom han kom ihåg mig :) Jag minns inte ens när jag var där sist, länge sen var det iallafall.

 

 

 

 


YES!!!

Äntligen har vi bokat våran resa!

 

Den 6 sep drar vi!!!! :D Oh det känns helt pirrigt i hela kroppen när jag tänker på det :) Kommer bli fantastiskt! Det är verkligen en dröm som kommer gå i upplevelse. Tänk att få glömma vardagen här hemma, och bara leva livet i paradiset, i tre månader!!!

Det känns nästan overkligt måste jag säga. Jag har alltid varit den som har varit avundsjuk på alla som gjort sånna här resor. Och nu äntligen är det jag som ska göra det! Och nåt utav det bästa är att jag ska göra det med robert :) Känns helt grymt att vi ska göra det här tillsammans. Bara jag och han här hemifrån, sen kommer vi självklart träffa massa människor där borta. Men känns ändå härligt att det är jag och han som ska göra det här tillsammans :)

 

 

 


Hola amigos!

Ja igår var jag på IT-mässa med jobbet, vilket var mycket trevligt! Blev en del föreläsningar och föredrag. Sista föreläsningen för dagen var klockren! En man som hette Jörgen Oom, pratade bl a om förändringar och hur mycket ens mentala inställning spelar roll. Och detta gjorde han på ett jätte roligt sätt, jag skrattade så jag tjöt. Underbart!
Idag ringde emma när jag jobbade, och vi bestämde att jag skulle åka till henne efter jobbet :) Jätte kul att se henne!! Vi hade som vanligt massa att prata om, och så blev det en liten macka på espresso house.
Love you darling!
Och när jag kom hem så stod min söta mamma i dörren och hade köpt Slash´s skiva till mig :D Så söt! Hon visste att jag ville köpa den "riktiga" skivan också, inte bara ha den brända hehe. Tack mammi!!!
Nu ska jag dricka upp mitt goa vaniljkaffe och kolla klart på lyxfällan.... Och imorgon smäller det! Då bokar vi resan :D :D Weeee!!!!

Johanna 23år

Hello!!!

Igår var det ju party för att Johanna har fyllt år :) Kvällen började at her place, med massa gott att dricka och god tacos! Känns alltid lika roligt att träffa kusinerna. Vi blev kvar där ganska länge innan vi sen tog taxi in till stan. Där var det sedan Excet som gällde, och jag och Sandra lyckades lura några norskar att säga till sina kompisar som var på väg, att dem skulle gå till Gretas och att det var så stället hette som vi skulle in på. Haha jag tyckte iaf att det var roligt :)






Nu är det söndag, och det känns jävligt skönt! Jag ska nog gå ut och gotta mig på altanen en stund sedan tror jag,  kanske få lite mer färg?
Även om det blåser kan man nog hitta nån stans där det är lite lä...

Bye bye!


Lördag

Hej!!!
Lördag morgon och jag sitter i sängen och kollar efter flygbiljetter på internet. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta tag i och göra nu på dagen. Jag vill göra nåt, men har på nåt sätt ändå ingen ork direkt.
Igår var jag och robert iaf och fikade med Ida och Jyri, och det var riktigt roligt faktiskt. Blir alltid så glad av att träffa Ida :) Och ikväll blir det kalasande hos Johanna, vilket också ska bli grymt roligt. Blir antagligen utgång senare ikväll också. Då får jag nog låna pengar av mamma tills på måndag, för då kan jag åka till banken och beställa ett nytt kort och samtidigt ta ut pengar. Jag har ju varit så duktig och råkat spärra mitt kort, så igår åt bankomaten upp det. Fråga inte hur jag lyckades!
Men det är ganska roligt, bara jag kan lyckas med sånt här.
I natt var Torkel borta, och vi har varit ganska oroliga för honom. Som tur var dök han upp här i morse igen. Oskadd fast bara med ett litet sår i pannan och på läppen. Jag undrar verkligen var han har varit och vad som har hänt. Men nu är han hemma igen och det är ju huvudsaken.
Bye!

Sol!!!!

Hej igen :)

Japp som ni alla vet så har det fina vädret fortsatt, I löööv it!! Och jag säger bara att jag är så himla glad att jag har det jobb jag har just nu, helt underbart att få vara ute så mycket i det fina vädret. Och idag har jag spenderat min tid efter jobbet i stan tillsammans med Elin. Blev lite affärer och en go fika i solen :) Perfekt!

Nu har jag äntligen bokat en tid på Barbarella också, för att pierca andra örat. Har ju velat göra det gööörlänge. Så nu äntligen fick jag tummen ur. Den 28e fick jag en tid :)

Efter att jag kom hem så har jag faktiskt suttit och målat en del. Kändes skönt att komma igång med det igen. Men det är så helt enkelt att vissa perioder så går det bara inte,och jag har ingen lust. Men nu så! Tror att den kommer bli jätte fin när den är klar faktiskt...

Jaa dax att sova nu snart för mig tror jag. Men undrar varför inte robert har ringt än....han är en upptagen man, den där.

Åh jag är såå sugen på att tatuera mig igen!!! Gaah!!! Men det får vänta tills efter resan, och tills jag fått ihop pengar igen.

Natti natti!

 


Bytt däck

Just precis! Jag har varit duktig och bytt till sommardäck idag. Jag gjorde faktiskt nästan allt jobb själv, med guidning från pappa :) Så nu vet jag hur man gör det också. Och så har jag faktiskt tvättat pärlan också, så nu är hon blank och fin.

Just nu spenderar jag min mesta tid på att fundera och drömma om min och roberts resa :) Jag har kollat upp massa bra fakta på internet plus att jag var på bibblan häromdagen och lånade böcker om bl a, Belize, Guatemala, Costa Rica och Karibien.
Och det verkar som att vi faktiskt har kommit på ungefär hur vi vill resa, självklart kan rutten ändras när vi väl är där, men det känns ändå skönt att ha en aning om vad man vill.
Så här lutar det mest åt att det blir:
Vi flyger till Venezuela, och spenderar lite tid där och tar oss sedan med båt till Aruba, Bonaire och Curacao (ABC-öarna) och eventuellt Isla de Margarita.
Efter kanske två-tre veckor flyger vi igen, och denna gången till Panama. Sedan har vi tänkt att ta oss upp genom Centralamerika med buss, Panama- Costa Rica- Nicaragua- Honduras- Guatemala- Belize.
Åh det kommer bli det bästa vi har gjort! Jag längtar såååå! :D

Här får ni ett smakprov på ungefär hur vi kommer ha det ;)


Gaaah!

Shit det känns som att jag vunnit på lotto!!!!! :D Hoppas bara att den preliminära skatteåterbetalningen stämmer!
Men jävlar alltså! Resekassan fick i så fall sig en rejäl spark rakt i rätt riktning! :D :D :D weho!!

Min påskhelg har för övrigt varit kanon. Har hunnit med att umgås med vänner och robert, och till och med varit på konsert, Hoffmaestro och Chraa.
Och självaste påskafton ägde rum här hos mig tillsammans med rebecka, david och robert. Vi lagade grymt god mat, Marinerad fläskfilé, rostade rotfrukter och tomatsås. Med massor av vitlök! :D Och till efterrätt hade robert gjort chokladmousse, som var mycket god!
Kvällen fortsatte sedan med gott å dricka, chips o dipp och massa sällskapsspel. Jag och Rebecka var grymma på Rita och gissa! Jag säger bara Kosmos! ;) haha.






Jag har en väldigt fin video från i torsdags också, där mina otroligt begåvade vänner sjunger så fint så :P haha men jag fattar inte hur man lägger upp den. Men jag kan ju avslöja att låten dem sjöng var Fuck her gently :P

Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen och drömma mig bort till Karibien och Centralamerika......

RSS 2.0