En fin vinterhelg

Jag är nyduschad och har precis varvat ner efter en händelserik helg. Den har verkligen varit kanon!

I fredags skulle jag testa att vara helt laktosfri hela dagen, jag trodde att jag kanske hade blivit laktosintolerant eftersom att jag har haft lite ont i magen på sistone och den har kännts lite som en ballong. Det var svårare än jag trodde. Praktiskt taget allt gott innehåller laktos! Ost, mjölk, smör, mjukost, keso, filmjölk, grädde, glass...det tar aldrig slut! Jag gav upp, det är helt enkelt för jobbigt att vara laktosintolerant. Så jag bestämde mig för att jag inte är det. Och jag lever än, så....
På kvällen blev det iaf chez med flickorna, för att fira Ida lite innan hon åker till Thailand, apan :P
Var som vanligt mycket roligt!




Igår åkte jag och robert till Ulricehamn och åkte skidor/bräda. En jätte lyckad utflykt! Perfekt väder och bra backar för att vara här nere måste jag säga.
Tyvärr tog mitt batteri slut på kameran, så jag hann bara ta ett kort.




Sen åkte vi vidare till Emma, Felicia och Oscar i Gränna. Vi gjorde varma mackor och kollade på en jätte bra film, A cup of love, det var en riktig grubblar-film. Sånt gillar vi!
Imorse blev det god frukost tillsammans, och sen var det dags för lite pulka, snöänglar och en snögrotta :)
Det är sjukt mycket snö i Gränna, och jätte vackert såhär års.
När vi kom in i värmen hade Emma gjort äpplekräm, och sen åt vi chokladpudding också, för den hade vi glömt kvällen innan :P
Tillsist tittade vi på Madagaskar 2, och den var ju skitrolig!!
Fullspäckad helg helt enkelt, men det har verkligen varit jätte mysigt!



...

Idag saknar jag en av mina älsklingar.
Hon tog sina sista små andetag i mitt knä vid tolvtiden inatt...







Hon var en gammal men fin liten dam (L)

Vinterrusk

Sitter och myser i min säng med massa värmeljus, vi hade strömavbrott precis och hela huset blev mörkt. Det höll bara i sig en stund, men vi hann ändå tända massa ljus och ringa pappa så att han kunde köpa med sig pizza, för vi kunde ju inte använda spisen :P
Jaja, nu är strömmen tillbaka, men vi har fortfarande lika mysigt och ska få pizza till middag, synd att klaga! Känns som att jag gör precis vad man ska göra en sån här dag, burrar upp mig inne i värmen, för allvarligt talat, idag har det faktiskt snöat slask! Som att det inte räcker med att vi brukar få stå ut med att snön smälter bort till slask nästan så fort den lagt sig. Nej nu kommer det direkt från himlen istället...
Men vi har faktiskt haft en väldigt fin vinter hittils, jag som älskar snö. Fast december var underbar så är det faktiskt januari nu, julmyset och nyårsfesterna är över och på något sett känns det som att det är slut på det roliga och man längtar till sommaren.

Nu ska jag nog sätta på mitt favoritavsnitt av Californication och gotta mig lite. Hoppas jag hinner se lite iaf innan pizzan och pappa kommer :)




Tisdag

Jupp idag är det tisdag, och efter jobbet åkte jag till Robert. Strax efter tog vi bilen till Kungsbacka för en fika. Det blev café Karma, älskar det stället! Det är verkligen fint inrett, precis så mysigt som ett café ska kännas. Man vill bara sitta där inne i värmen och burra upp sig i flera timmar. Och självklart är det alltid lika mysigt med en liten fika-dejt med sin kära pojkvän. Där satt vi med våra kakor och vårat te och drömde oss bort till värmen i fjärran länder... En dag, då jävlar!

Här får ni ett fint litet bildspel på oss :)


Tjohoo!

Jag vill börja med att min fredag var supermysig. Jag och pappa umgicks, vilket inte händer sådär jätte ofta att bara han och jag är med varandra. Han hade köpt godis, chips och dipp, och vi skrattade gott åt Birros klockrena komentarer i Let's Dance. Han är ju bara för underbar! Och David Helenius är ju grymt rolig han också! Sen kollade vi på Be Cool, vilket också är en skitbra film. Det är något speciellt med John Travolta och Uma Thurman, det blir jävligt bra när dem spelar ihop helt enkelt.

Lördagen var ju kanon såklart! Men det visste vi ju redan innan att det skulle bli grymt :P
Jag gick faktiskt upp rätt tidigt, och åkte med pappa till farmor en sväng på en fika. Hon visade en tidningsartikel om en ny bok, Svart arbete, en roman som handlar om att leva i Västra Frölunda på 90-talet. Men det var inte bara därför jag blev sugen på att läsa den, hela boken är dessutom skriven på göteborska! Ska bli kul att läsa den eftersom jag är uppväxt just där, och man kommer känna igen sig en hel del. Så det blir att jag får köpa den på torsdag när den kommer ut i butik på Frölunda torg.
Efter fikan, körde pappa mig till Ida, och vi hamnade i värsta intressanta samtalet. Helt plötsligt kom vi på att vi hade bråttom att handla och massa att fixa innan alla tjejerna skulle komma.
Så det blev snabbhandling på Ica Maxi, tillbaka och köpa pizza, äta fort som fan, in i duschen och på med sminket. Sen var vi redo!


Igår morse var Robert gullig och hämtade mig hos Ida. Kändes konstigt att vi inte hade träffats en enda gång under helgen. Men nu var han äntligen min! Och vi gosade mest hela dagen hehe. På kvällen kom mamma hem från Sälen, och vi åt kinamat och pratade om hur helgen hade varit. Sen såg vi Blåsningen, och fan vad vi garvade! Det programmet har saknats! Nu ska jag kolla facebook en snabbis, och sedan är det dax för kvällsmat känner jag...

Kära mormor och morfar

Ni är underbara!

Japp, idag var jag och hälsade på min älskade mormor och morfar. Jag tycker så mycket om dem! Och det går alldeles för lång tid mellan vi ses, det har jag så dåligt samvete för. Jag älskar ju att träffa dem, och dem blir alltid lika glada när jag ringer. Kändes skönt att åka hem till dem idag, jag fick jätte god mat och så kollade vi i album på massa bilder, b la sista tiden på landet. Sen pratade vi om allt möjligt, och det var härligt att se att dem var så glada över att jag trivs så bra på mitt nya jobb.
Jag fick låna Crocodile Dundey filmerna också,  inspelade på gamla hederliga videoband. Samma band som jag har kollat på så många gånger hos dem när jag var mindre.

Idag åkte mamma till Sälen också, hoppas att hon får en kanonhelg! Lite avundsjuk är jag, jag saknar det faktiskt rätt mycket nu när alla börjar prata om att åka till fjällen.
Vi hade ändå jävligt roligt förra vintern när vi var där, 5 veckor är ganska lång tid ändå och det hann hända rätt mycket. 
Så för att stilla hungern efter backarna, har Robert och jag bestämmt att vi iaf ska åka till Ulricehamn nästa helg och åka en heldag. Ska bli kul som fan faktiskt, och jag ser fram emot att plocka fram skidorna igen.

Sen vill jag bara säga att jag älskar Claes Malmberg! Han är ju bara för bra!
Han har absolut inga hämningar alls, och det är så jävla underbart!
Nä jag tycker han är störtskön!


Här har ni en grym låt med goingen :D






Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Jag ska måla en ny tavla har jag tänkt, frågan är bara vad jag ska måla? Och om jag ska försöka använda färger som passar in i mitt rum igen eller om jag ska göra en riktigt färgstark tavla med massa färger den här gången. Känns roligare att göra en sån just nu faktiskt, men var ska man hänga den i så fall? Det känns inte riktigt som att jag kan smälla upp en färgexplosion på väggen i mitt rum, det passar helt enkelt inte in. Det var kul att göra den förra tavlan i bara brunt, rosa och lite guldglitter som detaljer, den anpassade jag ju helt och hållet till mitt rum, och det blev kanon bra när jag hängde upp den.
I söndags när jag och Robert var på 421 så fick jag helt plötsligt en idé när jag såg ett linne i en affär, det är sjukt kul när man kan få inspiration bara sådär. Det var ett tryck av en fjäril i närbild, och jag såg liksom framför mig att man skulle kunna måla nånting coolt i den stilen.
Nu är det verkligen inte så att jag är någon konstnär eller så, jag har bara fått tillbaka lusten för att måla igen. Och skit samma om man inte är världsbäst, jag tycker det är kul iallafall.



                 


Bye bye!


Tjejkväll på lördag!

Idag väckte jag Ida när jag ringde henne efter jobbet, vid halv tre :P haha perfekt! Jag åkte direkt hem till henne, och vi åt lite lunch/frukost tillsammans och hade det mysigt. Vi bestämde lite om lördag, och vi kom fram till att vi ska fixa chips, grönsaker och dipp istället för en hel middag. Åh det ska bli så roligt! Jag längtar verkligen.
Hoppas att alla är på sitt bästa partyhumör, för vi är sugna!




Hello!

Idag har jag haft en jätte mysig dag på jobbet, det kändes redan i morse när jag vaknade att det skulle bli en bra dag. Visst är det underbart när det känns så? När det känns hur lätt som helst att gå upp.
Egentligen var det konstigt att det gick så lätt, för jag har knappt sovit nånting i natt känns det som, jag vaknade till och från hela natten och när klockan ringde kändes det som att jag inte ens hade somnat. Att jag hade en busig katt och två pigga råttor i rummet kanske också bidrog en del till att det inte var så lätt att somna.
Och att jag hade tusen miljoner tankar som snurrade runt i mitt huvud gjorde inte direkt saken bättre. Det är konstigt alltså, ibland kan jag bara inte stänga av tankarna hur mycket jag än försöker. Inte för att jag ligger och tänker på massa jobbiga saker, utan på allt möjligt helt enkelt. Tillslut kan jag inte bestämma mig för vad jag ska tänka på. Jag skulle nog behöva meditera på riktgit alltså, hade nog inte skadat :P
Jag läste om det i Egowoman, och det kanske inte vore så dumt att testa. Vem litar inte på Carolina Gynning liksom? ;) Måste säga att jag tycker hon är en riktigt intressant människa. Jag tyckte inte så mycket om henne från början, men efter att jag läst böckerna och sett hennes fantastiska tavlor, så har jag helt ändrat uppfattning. Hon är ju underbar!

Till sist vill jag dela med mig av den här sjukt roliga videon,
och låten är ju hur grym som helst!



Queen rocks!

Min helg...

..har varit både upp och ner, den började i fredags med after work på Babar med Lisa, hennes syster och kompis. Och det var riktigt roligt faktiskt, jag har saknat Lisa nu efter att jag slutat på Graffiti, så det var självklart jätte roligt att få prata av sig med henne. Som varje gång när vi ses så blir det ganska flamsigt. Och som någon beskrev det "två kolibries på kokain" stämmer väl in ganska bra :P
Lisa hade för övrigt börjat på sin tatuering, med blommor på överarmen, och det såg riktigt snyggt ut! Precis som jag sa så kommer det bli hur bra som helst när det är klart.

Igår hade jag en ganska dålig dag, och det ber jag Robert om ursäkt för. Det var han som fick stå ut med min ångest, och nu efteråt förstår jag ju att jag blåste upp det hela ganska rejält, som vanligt...Och det är jag ledsen för. Men sån är jag, en riktig Dramaqueen som han brukar säga, och det har han ju inte fått från ingenstans.
Men sånt är livet, ibland har man dåliga dagar och då är det verkligen svårt att skärpa till sig och bli glad igen. Småsaker som en tråkig dag kan blåsas upp till världsproblem, och man får ett nervous breakdown för ingenting, i allafall om man heter Jennie Wahll.
Som tur är så har jag världens bästa Robert och det är jag så himla glad för. Jag menade verkligen inget illa igår, och jag förstår hur konstigt allting blev. Men jag får sånna stunder ibland när jag inte vet var jag ska göra av min rastlöshet, och då blir allting fel.
Som tur är så går det alltid att göra bättre, och det gjorde vi idag






Första inlägget

Tack vare min älskling Ida så tänkte jag försöka mig på att skapa en egen blogg. Haha det var hon som sådde ett litet frö i mitt huvud när hon tyckte att jag skulle göra det. Men jag ska erkänna att jag faktiskt har tänkt lite grann i smyg på det ganska länge.
Och nu sitter jag här framför datan och fattar ingenting haha!
Borde nog iaf tänka på att ta på mig och lägga på lite smink snart, innan robert kommer hem från jobbet, och gymet! Klockan är ju trots allt två.
Ikväll ska jag träffa min Lisa-baby! Åh det ska bli så roligt att träffa henne! Och kolla in hennes nya tattoo :D weeho! Är helt säker på att det kommer vara hur snyggt som helst på henne! Hon sitter nog just nu under nålen skulle jag tro.. Oh lite sugen blir man, okej ganska mycket då!
Nej nu ska jag vrida upp volymen på Ramones, och dansa i kläderna! Det blir så mycket roligare att göra sig iordning då ;)

So long lovers!


RSS 2.0