Det snurrar i min skalle

Hiihii nu är det bara 6 dagar kvar!!! Shit jag måste snart börja packa och grejer ju! Jag blir inte klok på det här, vi åker verkligen snaart! Åh det ska bli såå kul =)=)=)
Jag och min man i paradiset, kan inte bli fel. Och det är full rulle här hemma nu det sista också, jag jobbar två dagar till, och sen på torsdag fyller jag 20 =) Då blir det kalas och grejer! Sen är det ledigt på fredag, men då hade jag tänkt packa och köpa alla saker jag behöver. På lördag blir det födelsedags/avskedsfest för alla mina goa vänner =D ÅÅhh det ska bli så jävla kul! Söndag ska jag bara umgås och njuta av min familj, och sen där på natten bär det av!!! Shit pommes! Resfeber hejkomochhjälpmig!!!!

Halvvägs in i Augusti...

Det är sjuukt hur fort tiden går alltså! Och det känns så jävla gött!!! =) Snart åker vi, jag kan inte fatta det. Och vi som är färdigvaccinerade och allt =) Det är till och med så att jag börjar få ihop allt som jag behöver på resan, jag har fått en jätte fin kamera, snabbtorkande handdukar, reselakan... jag har till och med solkräm och simglasögon ;) Det enda som fattas nu är att jag ska förlänga min försäkring så att jag är skyddad om nåt händer.

 

Och snart fyller jag år =D=D=D weeiii!!! Då blir det fest! Och jävlar vad kul vi ska ha!

 

Haha vi provade kameran under vatten igår. Det var ganska grumligt och typ ingen sol, men kul å testa ändå =)


RSS 2.0